O nama | Agro Ferticrop | Siguran partner u proizvodnji Skip to main content

O nama

AGRO-FERTICROP – SIGURAN PARTNER U PROIZVODNJI

 

agro-ferticrop

 

AGRO-FertiCrop posluje od 2001. godine. Sedište firme je u Subotici, gde se nalaze komercijala i maloprodajni objekat - poljoprivredna apoteka Agricola,  a od 2021. se deo poslovanja odvija i u poslovnici u Čeneju. Pored toga imamo i magacine u Zemunu, Leskovcu i Jevremovcu (kod Šapca).

AGRO-FertiCrop na srpskom tržištu sa velikim uspehom prezentuje, zastupa i distribuira proizvode vodećih svetskih i evropskih kompanija iz oblasti poljoprivrede. To su Yara International (internacionalna kompanija sa sedištem u Norveškoj - đubriva), Klasmann-Deilmann (Neamačka - suspstrati), Memon (Holandija - organska đubriva) i K+S (Nemačka - magnezijumova i kalijumova đubriva). Takođe, AGRO-FertiCrop poljoprivrednim proizvođačima nudi kvalitetan sadni materijal renomiranih italijanskih kompanija Mazzoni (Bibaum® sadnice jabuka, krušaka i trešanja, frigo-živići jagoda), Top Plant (sadnice voća), Vivai Righi (lozni kalemovi) i rasad povrća firme Grow Rasad, kao i semena Meridiem Seeds (Španija).

U asortimanu su i meteorološke stanice Pessl Instruments (Austrija), voćarski alati Falket, Leyat, Ars i veziva.

Pored toga što srpsko tržište snabdeva kvalitetnim proizvodima navedenih kompanija, AGRO-FertiCrop se trudi da stalnim i direktnim kontaktima i posetama poljoprivrednim apotekama i poljoprivrednim proizvođačima, brojnim predavanjima i prezentacijama, organizovanjem Dana polja, postavljanjem velikog broja demonstracionih i proizvodnih ogleda, kao i uslugama uzorkovanja zemljišta korišćenjem GPS navigacije i davanjem preporuka za đubrenje pomogne srpskim poljoprivrednicima u postizanju visokih i stabilnih prinosa dobrog kvaliteta.

U od septembra 2016. smo nosioci sertifikata Privredne komore Srbije – Excellent SME, koji potvrđuje stabilnost i kvalitet poslovanja.

1