O nama | Agro Ferticrop | Siguran partner u proizvodnji Skip to main content

O nama

AGRO-FERTICROP – SIGURAN PARTNER U PROIZVODNJI

 

agro-ferticrop

 

AGRO-FertiCrop posluje od 2001. godine. Sedište firme je u Subotici. AGRO-FertiCrop na srpskom tržištu sa velikim uspehom prezentuje, zastupa i distribuira proizvode vodećih svetskih i evropskih kompanija iz oblasti poljoprivrede. To su Yara International (internacionalna kompanija sa sedištem u Norveškoj koja se bavi proizvodnjom mineralnih đubriva), Klasmann-Deilmann (nemačka kompanija koja proizvodi supstrate), Memon (holandska kompanija koja proizvodi organska đubriva) i K+S (nemački proizvođač magnezijuma i kalijuma). Takođe, AGRO-FertiCrop poljoprivrednim proizvođačima nudi kvalitetan sadni materijal renomirane italijanske kompanije Mazzoni (Bibaum® sadnice jabuka, krušaka i trešanja, frigo-živići jagoda), sadni materijal italijanske kompanije Top Plant i rasad povrća firme Grow Rasad.

Pored toga što srpsko tržište snabdeva kvalitetnim proizvodima navedenih kompanija, AGRO-FertiCrop se trudi da stalnim i direktnim kontaktima i posetama poljoprivrednim apotekama i poljoprivrednim proizvođačima, brojnim predavanjima i prezentacijama, organizovanjem Dana polja, postavljanjem velikog broja demonstracionih i proizvodnih ogleda, kao i uslugama uzorkovanja zemljišta korišćenjem GPS navigacije i davanjem preporuka za đubrenje pomogne srpskim poljoprivrednicima u postizanju visokih i stabilnih prinosa dobrog kvaliteta.

U od septembra 2016. smo nosioci sertifikata Privredne komore Srbije – Excellent SME, koji potvrđuje stabilnost i kvalitet poslovanja.

1